Conde Alto Mearim’s Building

Rehabilitation of Collective Housing Building | Matosinhos 2017

The programatic response should be a dialogue between the rehabilittaion of the existing building and the landscape. The rehabilitation preserved the character of the building. From one building we convert for a collective house with two apartments.

 

Reabilitação de Edifício Multifamiliar | Matosinhos 2017

O programa do projeto Conde Alto Mearin previa a requalificação do edifício existente, através da sua reconstrução e remodelação do espaço interior do edifico e consequente requalificação do espaço exterior e anexo. O volume de habitação manteve as mesmas cotas e cérceas existentes, não havendo qualquer alteração a nível volumétrico. O edifício foi dividido em duas frações com utilizações autónomas.

01
02